Förlust mot IBK Lund!

22 januari 2020 21:13
DAM

Det blev en tung, tung förlust mot IBK Lund igår då slutsiffrorna skrevs till samma som sist, 4-3 till hemmalaget.

I första perioden dröjde det till 17,38 innan första målet kom, dock var det IBK Lund som gjorde det efter att en spelare anfaller i hög fart och får fritt fram. Inga mer mål i denna perioden men när andra var 0,11 in så kom 2-0 från hemmalaget, på samma sätt som första målet, en spelare får gå framåt utan att FCH går på. 5,19 åker IBK Lund på en utvisning men FCH lyckas inte reducera. Istället kommer 3-0 när klockan står på 10,59. FCH lyckas dock få in ett snabbt mål efter detta, 11,16 gör Vilja Andersson 3-1 med pass från Amanda Johannesson. 15,15 får FCH spela powerplay igen när klockan står på 15,16 men inga mål denna gång heller. Istället gör IBK Lund 4-1 tiden 17,50, FCH försöker täcka skott men hemmaspelaren kliver förbi och gör mål och FCH får gå till pausvila med detta. I sista perioden gör FCH 4-2 tiden 8,23 och helt plötsligt är det match igen. 13,12 är det återigen dags för IBK Lund att sätta sig i utvisningsbåset och 14,43 får de ytterligare en utvisning. FCH tar här timeout och 14,55 sitter 4-3!! Det är Josefine Fahtz Lundmark som gör målet utan assist och nu är det verkligen spännande igen! Tyvärr åker FCH på en utvisning och får spela boxplay tiden 16,45 men lyckas hålla IBK Lund borta från att göra mer mål. Dock får de heller inte in något mål utan matchen slutar i en trist uddamålsförlust igen.

Nästa match spelas hemma mot Höllvikens IBF på lördag 25/1 kl 16,00 men i Västergårdshallen. Välkomna dit!