Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Biljetter släppta för säsongen

21 september 2021 15:52
Herr/Föreningen

På lördag är det SSL-premiär hemma mot Växjö men redan på torsdag är det match mot samma Växjö i Svenska Cupen i Helsingborg Arena.


På torsdag är det kvartsfinal i Svenska Cupen hemma i Helsingborg Arena. Det är också början på en vecka då herrarna spelar tre matcher i rad mot Växjö. För på lördag är det hemmapremiär mot smålänningarna i SSL. Sen nästa torsdag ska kvartsfinalen avgöras med match två i Växjö. Nu går det att köpa biljetter till både Svenska Cupen och SSL. Till kvartsfinalen får 300 komma in och till SSL-premiären 600 st. Efter det kan vi börja fylla Heösingborg Arena igen.

Årskort/#viärfch

Nyhet för i år är att årskorten kommer i prenumerationsform i vårt nya koncept #viärfch. #viärfch är uppdelat i tre olika kategorier som startar vid 49 kr/månaden. Du startar din prenumeration på www.viarfch.nu. Detta är det billigaste och enklaste sättet att se alla FCH-matcher.

#viärfch Standard – 49 kr/månaden

För 49 kronor i månaden får du matchbiljett till alla matcher i FC Helsingborg i mån av plats. Som medlem kommer du få ett ”medlemskort” i #viärfch appen som du visar upp i kassan på Helsingborg Arena/Idrottens Hus och får då en biljett så du kan se matchen. Se till att var i tid för det är först till kvarn dom gäller. Du får också tillgång till alla erbjudande som finns i appen. Under säsongen kommer det även vara exklusiva arrangemang som bara medlemmarna i #viärfch. Alla medlemmar får också ett nyhetsbrev regelbundet om vad som händer i klubben och vilka erbjudande i appen som är nya.

#viärfch Extra - 99 kr/månaden

Samma saker som i 49 kr-abonnemanget men du kan välja en fast plats på herrlagets matcher i SSL som är din så länge du är medlem i #viärfch.

#viärfch Familj – 129 kr/månaden

Abonnemanget för hela familjen. Med #viärfch Familj får ni i mån av plats två vuxenbiljetter och tre barnbiljetter till alla FCH matcher. Alla erbjudande ingår också.

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.

Boka enstaka biljetter på hbgarena.se

hbgarena.se kan du köpa förköpsbiljetter till samtliga matcher.

E-biljett Vuxen 79 kr E-biljett Ungdom 65 kr E-biljett Pensionär 65 kr E-biljett Medlem 20 kr E-biljett Student 65 kr

Köpa biljett i kassan på matchdag

Det går också att köpa biljetter på plats från en timme innan matchstart.

Vuxen 89 kr Ungdom 75 kr Pensionär 75 kr Student 75 kr

Biljetter till medlemmar

Som vanligt har alla spelare och tränare i FCH fritt inträde på alla FCH matcher