Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

JAS premiär idag

25 september 2022 10:00
Herr

Herr JAS inleder säsongen hemma mot Warberg i eftermiddag i Mariahallen. Hemsidan fick ett snack med tränare Filip Nielsen inför matchen.


Hemmapremiär idag mot Warberg, hur är känslan i laget?

– Känslan i laget är bra, vi har krigats och blandat duktigt under försäsongen med både vårt Div 2-lag och på cuper och träningsmatcher men att få komma igång med allvaret igen saknar både killarna och ledarna. Vi är taggade!

Vad kan vi förvänta oss av JAS-laget denna säsong?

– Denna säsong är det i stort sätt en nytt JAS lag på banan och rutinen som visar har från ifjol kommer bli viktigt samt utvecklingen som många av de unga killarna får i år med väldigt mycket match. På plan kommer vi spela aggressivt och framför allt disciplinerat det är min förhoppning på laget.

Vad har varit ert fokus på försäsongen?

– Försäsongen har handlat om fysiska förberedelser men också och nu inför starten väldigt mycket om att lära känna hur vi ska spela och hur laget funkar i matchsituation.

Vilka spelare tror du kliver fram denna säsong?

– Oscar Sandberg är ju ett givet svar, en sådan spelartyp är svårstoppad och kommer vara bidragande med sitt målsinne.

Vad tror du om söndagens match?

– Jag tror också mycket på Albin Larsson som får ett större ansvar och har stått för en bra försäsong, en kille man alltid kan lita på att han ger 110% på banan och som kan leda sina lagkamrater bra. Målvaktssidan vill jag såklart inte missa att nämna då jag personligen aldrig haft en målvaktstrio som varit så jämn och med otroligt bra högsta nivå det har dom alla visat och det kommer ge mig huvudbry under hela säsongen men det är bara positivt.

Vad vet du om Warberg?

– Dagens match är svårtippad, jag håller Warberg högt i år men jag vet också vad vi kan prestera mot bra motstånd. Kommer vi in rätt i matchen så blir det en riktig rysare och jag vågar tippa på att det blir ett drama ända in i slutsekunderna precis som öppningsmatchen förra året.

Matchen börjar 16:00 i Mariahallen