Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför Sirius hemma

6 mars 2021 07:42
Herr

I eftermiddag fortsätter den rafflande kampen om den sista slutspelsplatsen. Nästa hinder på vägen för herrarna är Sirius i Helsingborg Arena.


Det är dags för sista grundseriematchen i Helsingborg Arena för denna säsong. Förhoppningen är att vi även kommer få uppleva ett slutspel i Arenan om två veckor. Efter att Pixbo fick med sig en poäng i bortamötet mot Mullsjö igår kväll är FCH åter utanför slutspel på sämre målskillnad men med en match mindre spelad. FCH kan med andra ord vid seger sätta sig i ett bra läge inför den avslutande bortamatchen mot Linköping nästa lördag.

Det kommer inte bli en enkel uppgift i eftermiddag eftersom man möter ett lag som kämpar kring ett annat streck. Nämligen nedflyttningsstrecket. Sirius har hela säsongen varit inblandade i bottenstriden. Efter att legat på fel sida strecket några matcher lyckades man i förra omgången vinna mot Jönköping och tog sig över och ligger just nu på rätt sida med endast en poäng till godo.

FCH går in med inställningen att deras slutspel redan börjat. De fick en bra start med en seger mot Pixbo i onsdags. En seger som innebär att laget fortfarande har sitt slutspels öde i egna händer. FCH kommer med full trupp till dagens match.

Matchstart är 15:00 och Studio Soffan går live 14:30 på Facebook. Därefter ser du matchen på hd.se eller Sportexpressen Play.