Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Anders Santesson klar för damlaget!

23 april 2018 17:48
Dam

Efter att Christian Melin förlängt sitt kontrakt som huvudtränare och att Tony Ekman deklarerat fortsättning som assisterande tränare med fokus på målvakter och skadehantering saknades bara en pusselbit i tränarstaben för damlaget. Den biten är nu lagd och vi kan nu stolt välkomna Anders Santesson som ny assisterande tränare för damlaget.


– Vi är naturligtvis oerhört glada över att en så etablerad tränare som Anders väljer att bli en del av FCH. Det visar att det vi hittills gjort för att lyfta dam- och flickverksamheten gett eko i Innebandyskåne och det ger oss extra kraft att fortsätta utveckla oss för att nå delmålet med allsvenskt spel senast 2022, kommenterar Fredrik Roos från Dam/flick-utskottet och styrelsen.

Anders Santesson har en diger meritlista från en lång tränarkarriär. Bland annat har han varit verksam på SSL-nivå i såväl vårt eget herrlag som i FBC Engelholms damlag. Närmast kommer han från en roll i staben för Engelholms damlag.

– Det gläder mig oerhört mycket att FCH nu lägger mycket fokus på damverksamheten. Det är verkligen på tiden i en så väletablerad förening och det känns mycket inspirerande att få vara en del i detta, kommenterar Anders Santesson själv.

Vi bad Anders att definiera sig själv som ledare.

– I alla sammanhang jag deltar i ställer jag alltid stora krav på mig själv gällande engagemang, vilja, fokus och ansvar. Det kravet ställer jag även på övriga jag samarbetar med. Det ska alltid vara dubbel närvaro genom att vi deltar både fysiskt och mentalt, avslutar Santesson.