Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

3x FCH i USA

2 december 2021 13:38
Föreningen

När VM drar igång imorgon är det inte bara Linus Nordgren och Jonathan Edling som är iväg och representerar FCH. I USA hittar vi tre FCH:are i deras ledarstab.


När VM imorgon startar för USA står det tre ledare från FCH på bänken och ska försöka leda laget till seger mot Slovakien. Laget leds av Joel Olofsson till vardags jobbandes på kansliet och som tränare i utvecklingslaget som spelar i division 2. Till sin hjälp har han Vidar Jonsson-Wallin, assisterande tränare i herrlaget, och Julia Olofsson som fysio. En roll hon även har i utvecklingslaget.

USA kommer ställas mot Slovakien, Thailand och Polen i gruppspelet. – Det är en tuff grupp för ett ungt USA. Målet är komma topp två och ta oss vidare till slutspelet, säger Joel Olofsson.

Spelarna från USA kommer från hela världen men har inte kunnat träna ihop sedan 2019 pågrund av pandemin. – Det var ett tag sen vi såg senast. Med lag som i princip är utspritt över hela världen har pandemin verkligen satt lite käppar i hjulet för förberedelserna. Men vi har nu haft några fina dagar på ett förberddelse läger i Fiunland och nu börjar vi känna oss redo för premiären imorgon, avslutar Joel.

USA inledder imorgon 15:45 mot Slovakien och matchen går att se på IFF:s youtubekanal.