Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Torsdag
03 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Fredrik Azelius tillbaka i SSL!

30 december 2021 13:00
Herr

Efter förra säsongen valde Fredrik Azelius att avsluta sin elitkarriär för att i stället spela i föreningens division 2 lag. Efter en lång övertalningskampanj från Niklas Pålsson är nummer tre nu tillbaka i världens bästa liga.


Få spelare har personifierat FCH så mycket som Fredrik Azelius under de senaste åren. Som både spelare och klubbchef ledde han FCH på två olika plan. Efter förra säsongen tyckte han dock att det fick räcka med sin elitsatsning och i stället varva ner i förenings utvecklingslag i division 2, där han även fungerat som tränare. Men allt eftersom säsongen gått och tränare Niklas Pålsson varit på honom har han nu beslutat sig för att ta upp elitkarriären igen.

– Jag trivdes väldigt bra med tillvaron som divsion-2 spelare, men ju mer jag pratat med Niklas och folk har frågat om det blir comeback så har suget växt fram. När jag bestämde mig var det mycket för Niklas frågade och jag kände att jag kunde bidra, men nu känner jag det ska bli otroligt roligt. Jag är fruktansvärt taggad på att gå in och bidra i det här laget, säger Fredrik Azelius inför sin comeback ikväll.

Niklas Pålsson som drivit en övertalningskampanj under hösten för att få in Azelius igen är givetvis nöjd nu när han väl bestämt sig för en comeback.

– Vi är väldigt glada att få tillbaka Azelius. Han har varit en viktig spelare för FCH både på och utanför planen i många år. Han är en spelare som alltid ger 100% varje match och sätter laget i första hand.

Vi har saknat den spelartypen till viss del iår även om vi har några kvar. Men balansen i lagbygget är viktig och där kommer vi ha en enorm nytta av Fredrik. Jag ser fram emot att ha med Azelius på säsongens viktigaste del, kommenterar tränare Niklas Pålsson.

Se Fredrik Azelius comeback ikväll 19:00 i Helsingborg Arena.

Bli en del av #viärfch och se alla FCH:s matcher live för bara 49 kr/månaden eller köp biljetter på hbgarena.se