Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Talanger från Malmhaug klara!

24 maj 2018 14:05

Två stycken spelare födda 2000 är klara för FC Helsingborg, Hugo Krahner och Hugo Prahl. De båda spelarna kommer spela med vårt JAS-lag och division 2 lag.


Hugo Krahner kommer ursprungligen från Bromölla men som de senaste säsongerna tillhört Malmhaug vill ta nästa steg i sin utveckling hos oss i FCH.

-Jag har haft två bra säsonger i Malmhaug men tyvärr trillade vi ner till div 3 och saknar JAS-lag till kommande säsong. Därför passar det perfekt med FCH och deras verksamhet. Givetvis hoppas jag på sikt kunna få chansen hela vägen upp till SSL, det är drömmen!

Hugo Prahl, malmökille och Malmhaugare sen barnsben gör samma flytt.

-Jag vill investera tid och utvecklas i mitt målvaktsspel och tror att FCHs verksamhet blir perfekt för det.

Talangansvarig Tony Taijala kommenterar:

-Dessa spelare blev klara för FCH före mig! Grymt kul att våra vägar möts direkt igen. Jag har varit instruktör för dessa killar på NIU:et nere i Malmö och vet att det är två ambitiösa och sociala killar som kommer passa perfekt in i gruppen här uppe.

Tony Taijala om Hugo Krahner:

  • Han är en uthållig spelare som i princip kan springa hur mycket som helst, jag har även sett en stor utveckling i hans anfallsspel det sista året och nu är han verkligen ett hot framför motståndarmålet, Jag blir inte förvånad om han ligger högt upp i poängligor kommande säsong.

Tony Taijala om Hugo Prahl:

  • En lugn och trygg målvakt med en kompakt målvaktsstil. Han har en bra teknik och följer spelet bra. Resan mot att bli en SSL-målvakt är lång men har han tålamodet så har han de färdigheter som krävs för att nå dit. Kul att dessa spelare valt att komma till FCH, det visar som vår uttalade målsättning att vi är hela skånes lag.