Söndag
21 Jan 1 match
Onsdag
24 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Onsdag
28 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Torsdag
15 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Måndag
19 Mar 1 match
Torsdag
22 Mar 1 match

Inför Mullsjö borta

11 oktober 2017 13:48
HERR

Ikväll är det dags för säsongens fjärde match. FCH åker till Nyhemshallen för matchen mot Mullsjö som serieledare. Efter tre matcher är FCH fortfarande det enda laget som inte tappat poäng i årets SSL.


För att fortsätta den sviten måste Mullsjö besegras. Ett lag som inför säsongen tippades ingå i en topp trojka med Falun och Storvreta. Men efter tre spelade matcher har man bara en vinst och den kom i premiären i lokalderbyt mot Jönköping. Efter det har man spelat två bortamatcher med förlust i sudden death mot Pixbo och en 11-8 förlust mot Linköping. Trots en något hackig start är Mullsjö ett lag som ska bemötas med allra största respekt. Få lag i serien kan ställa upp med tre så jämna femmor som Mullsjö. Spelare som sticker ut lite extra är landslagsbacken Kasper Hedlund, retstickan David Gillek och rivjärnen Kim Ganevik och Anton Vestlund. Samtliga spelare med landslagsmeriter. Detta blir Mullsjös andra hemmamatch i Nyhemshallen, en hall som ofta beskrivs av motståndarspelarna som den hall med bäst stämning.

FC Helsingborg kommer till matchen med fullt manskap och ett härligt självförtroende efter segern hemma senast mot Växjö. I en mycket välspelad FCH-match kunde man välförtjänt vinna med hela 6-1 mot fjolårets silvermedaljörer. För att kunna ta ytterligare en skalp ikväll kommer samma disciplin krävas och att effektiviteten är på topp.

Matchen startar kl 19.00 och sänds på sslplay.se.