Förlust i åttondelsfinalen mot IBK Landskrona!

1 november 2019 14:19
DAM

Det blev förlust mot IBK Landskrona efter två väldigt jämna perioder och en stark avslutning av hemmalaget i tredje perioden.

10,04 in i första perioden kommer första målet och det är IBK Landskrona som gör det. Några minuter senare är det kvitterat! Angelica Nash hittar målet och 1-1, assist från Emma Larsson. 16,36 får FCH ett powerplay men lyckas inte göra mål. 9,30 in i andra perioden är det FCH:s tur att åka på en utvisning men inte heller IBK Landskrona lyckas förvalta sin powerplay-chans. 15,44 kommer istället 1-2 till FCH, detta genom Hanna Jansson, framspelad av Sofia Alvérus. Men hemmalaget kommer tillbaka snabbt, 17,33 sitter 2-2 och redan 18,56 kommer även ledningsmålet, 3-2 inför sista perioden. I tredje perioden är det FCH som startar bäst och sätter 3-3 efter 4,13, det är då Johanna Ylvenberg som hittar målet med assist av Mika Riviére. Efter detta är det tyvärr IBK Landskrona som tar över. Först sätter de 4-3 efter 6,58, sedan kommer 5-3 när klockan står på 8,11 och 9,26 kommer 6-3. FCH tar sedan en timeout, men hemmalaget är inne i en bra period och istället för att FCH ska reducera sitter 7-3, tiden 10,20. Nellie Ohlsson sätter sen 7-4 till FCH, utan assist. IBK Landskrona gör sedan två mål till, båda i powerplay och slutresultatet skriv till 9-4.

Nästa match spelas borta mot Åstorp/Kvidinge IBS på tisdag 5/11. Matchstart kl 19,45 i Åstorps Sporthall . Välkomna dit!