Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Information angående coronaviruset från Skånes innebandyförbund

13 mars 2020 09:51
Föreningen

Med anledning av rådande läge kring Coronaviruset har Skånes Innebandyförbunds styrelse samt representanter för tävlingskommitté, domarkommitté och kansli ikväll sammanträtt för att besluta om riktlinjer för den fortsatta tävlingsverksamheten i skånsk innebandy.


Skånes IBF har beslutat att följa Svenska Innebandyförbundets rekommendationer, vilka innebär:

  • att samtliga återstående serie-/sammandragsmatcher på grön, blå och röd nivå denna säsong ställs in från och med imorgon, fredag 13 mars. Det innebär att ingen mer match kommer att spelas på dessa nivåer resterande del av säsongen 2019/2020.

  • att matcher i representationslagsserier, d v s D1, D2, D3, H2, H3 och H4, som administreras av Skånes IBF ska genomförs enligt spelschema. Här gäller dock att max 500 personer får vistas i lokalen samtidigt (vilket innefattar spelare, ledare, domare och funktionärer). Hemmalaget har rätt att ta beslut om att match spelas helt utan publik. Detta ska då meddelas bortalag i god tid.

Dessutom har Skånes IBF beslutat att samtliga återstående matcher för säsongen i serierna HJ18 och Herrar utveckling ställs in från och med imorgon, fredag 13 mars. Det innebär att ingen mer match kommer att spelas i dessa serier resterande del av säsongen 2019/2020.

Beslut om Skånemästerskapen för juniorer och ungdomar kommer fattas längre fram.

Via nedanstående länk kan ni ta del av SIBF:s fullständiga rekommendationer och riktlinjer för Svensk Innebandy, inklusive vad som gäller för förbundsserierna och Juniorallsvenskan (JAS).

Svensk Innebandys information om Coronaviruset

Vi följer den löpande utvecklingen och tar eventuellt nya beslut därefter.

Källa: www.skibf.se