Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Jonathan Nilsson till Rychenberg

15 mars 2022 09:44
Herr

Slutspelet blir Jonathan Nilssons sista framträdande i FCH för denna gång, då flyttlasset till nästa säsong går till Schweiz och Rychenberg.


Jonathan Nilsson kom till FCH som 16-åring från Willands och det blev succé direkt när han var starkt bidragande till att FCH vann sitt förs SM-guld på ungdomssidan. Han var den som satte den avgörande straffen i kvartsfinalen som tog laget till innebandyfesten. Från det har han bara fortsatt övertyga och har vuxit ut till en av klubbens bästa spelare genom tiderna. Han ligger trea i den totala poängligan genom tiderna för herrarna i högstaligan. Bara slagen av Linus Nordgren och Daniel Johnsson.

– Personerna i och runt FCH har varit en stor del av mitt liv de senaste 11 åren och jag kan inte tacka dem nog för den innebandyspelaren men också den personen jag är idag. Jag är stolt över den resa jag gjort i klubben och det är alldeles säkert att FCH alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Någonting nytt för mig och min sambo passar väldigt bra just nu, även om beslutet var väldigt vemodigt och tufft att ta. Men först ska vi göra något riktigt bra av den här säsongen! Vårt lag i år har en stark tro och alla möjligheter att gå hela vägen till Avicii Arena och skriva FCH historia” Hälsar Jonathan Nilsson som nu alltså lämnar för Rychenberg i den Schweiziska ligan.

– Vi kan inte tacka Jonathan nog för de insatser han gjort för klubben under det senast decenniet. Han har varit starkt bidragande till att klubben och laget är där de är idag. Nisse kommer bli saknad men vi hoppas att det inte är hejdå utan på återseende. FCH:s dörr kommer alltid stå öppen när flytten går tillbaka hem till Sverige, Säger klubbchef Mattias Aamisepp.

Vi i FCH vill tacka Jonathan Nilsson för hans insatser för herrlaget och klubben. Men innan det är hejdå har han och laget ett sista uppdrag och det är att skriva historia i SM-slutspelet. Se därför till att vara på plats på lördag 15:00 i Helsingborg Arena för att hjälpa laget till det. Det är fri entré så kom och var med och skapa en härlig slutspels atmosfär.