Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match

Fredrik Ahlin ny klubbchef

10 maj 2023 12:53
Herr

Till kommande säsong kommer Fredrik Ahlin kliva in som ny klubbchef i FCH.


Till nästa säsong väntar några mindre organisationsförändringar. En av de viktigaste är nu på plats. Rollen som klubbchef har varit vakant sedan oktober och kommer från och med augusti att fyllas av ingen mindre än Fredrik Ahlin. Ahlin är ett välkänt namn i innebandyskåne och har varit förknippad med Munka Ljungby där han varit en viktig del av organisationen och som tränare. Rollen som klubbchef i FCH kommer att göras om. Tidigare var det fokus på marknadssidan men med Fredriks inträde kommer tjänsten att fokusera på föreningsutveckling och ungdomsverksamheten. Fredrik kommer inledda tjänsten på 50% år ett för att trappa upp den till 100% till år två.

– Vi känner att vi vill satsa på utveckla föreningen och vår ungdomsverksamhet och då känns Fredrik som helt rätt namn för oss. Han har gjort det bra i Munka-Ljungby tidigare i samma roll, kommenterar ordförande Mathias Andersson utnämningen.

– Jag ser mycket fram emot att få hjälpa FCH framåt som förening och i min roll främst verka som föreningsutvecklare. Jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter till hela verksamheten. Ser verkligen fram emot att får börja jobba i Augusti, hälsar Fredrik Ahlin