Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Theo Britzén leder FCH JAS-laget inför kvällens kamp mot Landskrona

15 februari 2024 09:00
JAS


Inför den matchen mot IBK Landskrona ikväll kl. 20:00 i Landskrona Idrottshall, fick vi chansen att intervjua Theo Britzén, lagkapten för FC Helsingborgs JAS-lag. Med bara fyra matcher kvar av serien och en strävan efter en topp 4-placering som innebär slutspel, delar Theo med sig av sina tankar och förväntningar inför kvällens drabbning.

"När det gäller att ta en av de topp 4-platserna, så handlar det om att spela som ett lag," förklarar Theo. "Kriga för varandra och ha jäkligt kul ihop så kommer vi nå dit."

Inför matchen mot IBK Landskrona, lovar Theo en fartfylld innebandy och en stark laginsats. "Vi kommer att spela en fartfylld innebandy som kommer vara rolig att kolla på, vi kommer slita för varandra som vi har gjort hela denna säsongen."

Att vara lagkapten för FCH JAS-laget beskrivs som "riktigt roligt" av Theo. Han hyllar laget för deras samarbete och bidrag till en positiv stämning. "Det är enkelt att vara kapten för laget eftersom alla köper sina roller och alla bidrar till en bra stämning."

När det gäller individuella prestationer i laget, lyfter Theo fram Wiggo Szlavy och Viggo Wallin som två spelare som utmärkt sig mest positivt i år.

Från sin egen sida reflekterar Theo över sitt eget bidrag till laget med tre mål och fyra assist hittills. Han pekar särskilt ut ett av målen mot Genarp som både snyggt och viktigt, då det bidrog till en viktig seger.

Inför kvällens match sätts även Theo på prov med en fråga om förväntningar från hans klubba. "Jag skulle säga att vi vinner med 9-3 och att jag gör ett mål och en assist!"

Med Theos optimism och lagets samarbetsanda, är förväntningarna höga inför kvällens match mot Landskrona. Kan FCH JAS-laget ta ännu en seger på vägen mot slutspelsplatsen? Kom och stötta dem på plats eller följ matchen med spänning från hemmets trygga vrå.