Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Caroline Holmgren kör vidare med FCH nästa säsong!

15 mars 2019 10:24
DAM

Trevliga fredagsnyheter! FCH är glada att berätta att arbetet inför nästa säsong rullar på i snabb takt och presenterar idag Caroline Holmgren som kör vidare säsongen 19/20!


Trotjänaren Caroline Holmgren har spelat väldigt många säsonger i FCH och kör alltså på nästa säsong! Carro är en viktig spelare på plan där hon har fina ledaregenskaper och ett driv som hjälper både i matcher och träning, men även en glädjespridare utanför planen.

Vi har pratat med Carro om vad hon tycker om säsongen som vart och den som kommer:

Säsongen är nu slut men vi ser redan fram emot nästa där du är en viktig kugge, vad säger du själv om kommande säsong?

Först ska det bli skönt med ett kort uppehåll. Annars känns kommande säsong väldigt spännande. Vi kommer ytterligare ett steg i damsatsningen med ett nytt upplägg kring träningar och organisation som känns väldigt inspirerande.

Hur summerar du din egen insats denna säsong och hur ska du ta det vidare inför 19/20?

Det har varit en annorlunda säsong där vi har varit väldigt ojämna i vårt spel vilket är frustrerande. Chrille och Sante har pga avhopp, skador och en del frånvaro ofta behövt göra om i femmorna men aldrig delat på mig och Julia Sfaiter. Julia är väldigt trygg i försvaret och vi har haft ett bra samarbete. Vi har pga detta kunnat fokusera lite mer på anfallsspelet och det har gett bra utdelning. Hade vi haft en jämnare nivå denna säsong hade jag överlag varit nöjd. Jag hoppas på att vi nästa säsong har bättre flyt med att kunna hålla ihop femmorna.

Du gjorde ju en poängstark säsong där du faktiskt vann poängligan i FCH, BRA JOBBAT! 6+13 vilket gav dig 19 poäng, är det din bästa säsong poängmässigt? Tack. Kul att producera och framförallt spela fram till lite mål. På seniornivå är det poängmässigt min bästa säsong hittills.

FCH är såklart mycket nöjda med att Carro satsar vidare och ser fram emot nästa säsong!