Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Youtube stjärnan Grannen Måns uppträder på gratismatchen.

19 oktober 2022 15:50
Herr

Grannen Måns är artisten som tagit barnmusiken med storm på bara två år. I dagsläget finns det inte nog inte en enda person under 15 år som inte vet vem Grannen Måns är. På söndag kommer han till Helsingborg Arena under gratismatchen.


Som extra underhållning till den redan heta matchen mellan FCH och Pixbo på söndag kan vi nu presentera extra underhållning i form av youtube stjärnan Grannen Måns. Grannen Måns är artisten som tagit barnmusiken med storm på bara två år. I dagsläget finns det inte nog inte en enda person under 15 år som inte vet vem Grannen Måns är. Hans musik kännetecknas av glada och roliga texter och melodier där flera av låtarna också har ett pedagogiskt och värderingsbyggande innehåll. I dag har grannen Måns stora egna sociala medier där han snabbt ökat i popularitet. Hans musikvideos har över 10 miljoner visningar, hans musik har streamat upp emot 20 miljoner gånger och han har gjort flera framträdanden och däribland invigt Sommarlovsmorgon med sin låt ”Sommarlov”.

Grannen Måns kommer att uppträda in en av pauserna i gratismatchen mot Pixbo på söndag. Efter matchen kommer han att skriva autografer i entrén.

Det är fri entré då våra partners bjuder på inträdet. Boka dina biljetter fram till söndag för att säkra din plats. Det går även bra att komma på söndag och hämta ut en biljett i kassan. Matchen startar 17:30 i Helsingborg Arena.