Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match

En av klubbens mesta spelare gör comeback

12 augusti 2019 18:00
Herr

För två säsonger sedan la Kristoffer Fält klubban på hyllan för att satsa på den civila karriären. Men nu är han tillbaka i blåsvart!


Kristoffer Fält kom till Helsingborg redan 2008 från Willands i Kristianstad. Sedan dess han det bli 272 matcher med FCH i högsta serien innan flytten gick till Stockholm för ett jobb på Svenska Innebandyförbundet 2017. Genom att kombinera jobbet med spel på lite lägre nivå väljer Kristoffer att både flytta hem till Helsingborg och växla upp innebandysatsningen igen.

Under sina år i FCH blev han publikfavorit med sitt uppoffrande och fysiska spel. Ingen kan heller ha missat att han under sina fem sista säsonger även var anställd klubbchef.

Välkommen tillbaka till FCH. Vad var det som gjorde att du vänder hem för att spela i FCH återigen?

Tack så mycket. När jag och sambon Malin bestämde oss för att flytta hem till Helsingborg kändes det helt rätt att återvända och spela en vända till med FCH. Jag har saknat att tävla med och mot de bästa spelarna i SSL.

Du skrev 2014 ett livstidskontrakt med klubben, gäller det fortfarande eller hur ser du på din innebandyframtid?

Till att börja med gäller kontraktet kommande säsong. Jag söker efter en ny civil utmaning efter två års arbete på Svenska Innebandyförbundet, om det blir fler säsonger därefter beror mycket på om det kommer att gå att kombinera med framtida jobbutmaning.

Har du märkt några skillnader på dagens FCH och det FCH du lämnade?

Det är klart att det skett en hel del förändringar sedan jag senast spelade i FCH. Många nya spelare, ny tränare och en pågående generationsväxling på det. Det ska bli fantastiskt roligt att vara en del av nya FCH och dess resa.

Vilken typ av Kristoffer Fält kommer publiken få njuta av denna säsongen?

Jag är i grunden samma spelare som lämnade. Karaktär, erfarenhet och fysiskt spel. Men jag anser själv, och vill tro, att jag har utvecklat spelet med boll.

Vad tror du om årets säsong för laget?

Det känns som det kan bli en mycket intressant säsong. Lite bredare trupp och bättre mix mellan yngre och äldre spelare jämfört med föregående säsong. Jag har bara gjort några pass med laget hittills, så jag får återkomma med ett bättre svar närmare säsongsstart.

Vi hälsar Kristoffer Fält varmt välommen tillbaka. Vill du se Fält brottas i sarghörnet igen har du första chansen nu på lördag 17/8 kl 14:00 i Helsingborg Arena.