Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Torsdag
17 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match

Pontus Sölve förlänger!

13 maj 2022 10:43
Herr

Backen Pontus Sölve har valt att förlänga sitt kontrakt med FCH och vi kommer nu få se han styra i Helsingborg Arena även nästa år.


Lund bördiga backen Pontus Sölve har gått från klarhet till klarhet sedan han anslöt på dubbellicens från IBK Lund 2019. Tre säsonger senare är han nu en av lagets viktigaste spelare från sin backplats och fått en plats i Svenska Innebandyförbundets guldsteget för talangfulla spelare. Pontus ser fram emot att få spela inför publiken i Helsingborg Arena igen nästa säsong.

– Ska bli spännande att dra igång inför nästa säsong nu! Kommer säkerligen bli lite nytt med ny tränare som vi får väva ihop med grunden från föregående säsonger, både spelmässigt och i det sociala. Det har blivit några tunga tapp som vi andra tillsammans får axla och de blir en kul utmaning. Slutligen skickar jag en passning till publiken och framförallt Blåsvartnation som hjälpte oss fint i slutspelet och vi hoppas självklart få se/höra er även under nästa säsong!

På 75 matcher i SSL har det blivit 21 poäng fördelat på 7 mål och 12 assist.

– Kul att Pontus förlänger! Han har tagit kliv för varje säsong som gått och vi hoppas nu att det fortsätter även nästa och att han blir en ledande back i laget, säger klubbchef Mattias Aamisepp om förlängningen.