Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Pontus Sölve förlänger!

13 maj 2022 10:43
Herr

Backen Pontus Sölve har valt att förlänga sitt kontrakt med FCH och vi kommer nu få se han styra i Helsingborg Arena även nästa år.


Lund bördiga backen Pontus Sölve har gått från klarhet till klarhet sedan han anslöt på dubbellicens från IBK Lund 2019. Tre säsonger senare är han nu en av lagets viktigaste spelare från sin backplats och fått en plats i Svenska Innebandyförbundets guldsteget för talangfulla spelare. Pontus ser fram emot att få spela inför publiken i Helsingborg Arena igen nästa säsong.

– Ska bli spännande att dra igång inför nästa säsong nu! Kommer säkerligen bli lite nytt med ny tränare som vi får väva ihop med grunden från föregående säsonger, både spelmässigt och i det sociala. Det har blivit några tunga tapp som vi andra tillsammans får axla och de blir en kul utmaning. Slutligen skickar jag en passning till publiken och framförallt Blåsvartnation som hjälpte oss fint i slutspelet och vi hoppas självklart få se/höra er även under nästa säsong!

På 75 matcher i SSL har det blivit 21 poäng fördelat på 7 mål och 12 assist.

– Kul att Pontus förlänger! Han har tagit kliv för varje säsong som gått och vi hoppas nu att det fortsätter även nästa och att han blir en ledande back i laget, säger klubbchef Mattias Aamisepp om förlängningen.