Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Torsdag
17 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match

Tobias Entin klar som ny klubbchef

15 juni 2022 13:15
Föreningen

Det blir Tobias Entin blir ny klubbchef och tar över efter Mattias Aamisepp som kommer flytta norröver för nya äventyr.


Vi byter en norrläning mot en annan när Tobias Entin kliver in som rollen som klubbchef.

– Jag är en nedflyttad norrlänning som hittat hem på den skånska landsbygden. Två underbart energiska och aktiva pågar som likt mig spelar både hockey och fotboll. Äger livsmedelsbutiken AutoMat BlileLivs som drivs av butikschefen Sophie Lowes. Den ligger i Billeberga där jag själv bor och även engagerar mig som ordförande i den lokala fotbollsföreningen, beskriver sig Tobias Entin sig.

Det är en laddad Tobias som nu är redo att axla manteln som klubbchef och fortsätta resan på att bygga FCH ännu starkare.

– Otroligt stolt och spännande att få ta över stafettpinnen från Mattias! Jag har följt FCH i några år nu och arbetet han tillsammans med övriga eldsjälar har åstadkommit. Jag tycker föreningen går från klarhet till klarhet. Jag ser verkligen fram emot att få vara del av äventyret att ta oss vidare till nästa nivå!

Det är en person som har ett gediget förflutet inom föreningslivet där han bland annat just nu är ordförande för Billeberga GIF och det är fotbollen som varit den stora sporten genom hans liv även om han hunnit med en del innebandy också.

– Har dryga 30 fotbollssäsonger bakom mig, mest som spelare men även några som tränare från knatteålder upp till damlag. Innebandy blev en kort sejour som spelare och som damtränare.

Han har en positiv syn på FCH som han följt från sidan de senaste åren.

– En förening med bra fundament och värderingar som är något jag brinner för att vara en del av att få vidareutveckla. Innebandy som sport har en stor potential och Helsingborg som stad är ett mecka för idrott. Känns som en komplett mix av parametrar som kan bli hur bra som helst!

Målsättningen som ny klubbchef är glasklar. FCH ska fortsätta sin lokala satsning på spelare och att ungdomssektionen ska bli ännu starkare.

– Sportsligt ställer jag mig 100% bakom den satsningen klubben redan påbörjat med att kännetecknas som ett Skånskt lag med stomme och majoritet av lokala förmågor. Det är 7 år sedan vi spelade en semifinal och målet är givetvis att kunna etablera sig som ett Topp 4-lag i Svenska Superligan. En viktig och initial fokus kommer även ligga på att utveckla och förbättra ungdomssektionen, nå ut till fler barn & ungdomar som vill spela Innebandy och att så snart som möjligt kunna hjälpa till att utveckla kompetensen på ledarsidan så att den blir ännu bättre än den vi redan har idag. Även damsidan ska byggas upp och på sikt bli ett namn i de högre divisionerna.

Vi önskar Tobias Entin ett stort lycka till i sin nya tjänst. Vi vill även passa på att tacka Mattias Aamisepp för hans två fantastiska år som klubbchef.

Stort tack även till Adecco som hjälpt till i rekryteringsprocessen.