Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

FC Helsingborg kan gladeligen presentera nyförvärvet Linus Malmström!

28 mars 2020 15:00
Herr

20-åriga Linus Malmström klar för herr-truppen. Han kommer närmast från spel i Allsvenskan med Åstorp/Kvidinge.


Linus kommer närmast från Åstorp/Kvidinge IBS i Allsvenskan Södra. Linus har svarat för en kanonsäsong och levererat hela 37 poäng på 20 matcher, fördelat på 21 mål och 16 assistpoäng. Det räckte för att vinna interna poängligan och totalt sett en 20-plats i hela serien. Linus som är en right-fattad forward började sin innebandykarriär i Landskrona innan han gick över till FCH som 16-åring. Det blev då bara en säsong i blåsvart innan han gick över till Åstorp/Kvidinge för spel i division 1. I hans första hela seniorsäsong blev det 18 poäng och avancemang till Allsvenskan. Det blev bara en 1-årig sejour i Allsvenskan den gången. Väl tillbaka i division 1 blev Linus en av Åstorps viktigaste spelare och gjorde 32 poäng när laget åter gick upp till Allsvenskan där han spelade senaste säsongen och nu är han äntligen tillbaka i Helsingborg.

Sportsligt ansvarig och huvudtränare Niklas Pålsson kommenterar följande: Vi är väldigt glada att Linus valt att spela för FCH de två kommande säsongerna. Linus matchar vår profil med unga lokala spelare helt perfekt! Jag tror att det är helt rätt läge för honom att ta klivet till SSL med en riktigt bra säsong i ryggen! I Linus får vi en rightforward med ett skarpt spelsinne och fantastiskt avslut! Han kommer vara med och tillföra omgående!

Linus Malmström kommenterar själv övergången såhär: Känns kul att allt är klart och ser fram emot nästa säsong väldigt mycket Förra säsongen fick jag mycket förtroende och tog för mig på riktigt och visade vad jag kan bidra med. Nu med den säsongen i ryggen känns det som jag är redo för klivet upp i SSL och tror jag kommer kunna bidra med en del där med. Ser därför väldigt mycket fram emot nästa säsong och tycker det är skönt att allt är klart.