Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Spelskicklig poängmakare blir FC Helsingborgs första nyförvärv

18 april 2019 15:04
Herr

I Linus Dahlström har FCH gjort säsongens första värvning. Linus som närmast kommer från spel i norska högstaligan och Sandnes. Linus har skrivit ett två-årskontrakt med FC Helsingborg.


Den poängstarke forwarden spelade sina två senaste säsonger i Sandnes i Norska högstaligan och nådda innevarande säsong till en överraskande semifinalplats i norska mästerskapen. På mindre än 30 matcher producerade Linus mer än 75 poäng, något som var starkt bidragande till lagets stora framgångar under säsongen. Innan flyttlasset drog till Norge spelade Linus i det allsvenska laget Strängnäs. På 40 matcher mäktade Linus med över 60 poäng fördelat på två säsonger.

Linus ser med spänning fram emot kommande två år i Helsingborg:

FCH var ett enkelt val för mig. Jag har fått ett mycket bra intryck av föreningen, träningsmöjligheterna, arenan, staden m.m. Att Niklas och Fredrik också har en plan att satsa på yngre, hungriga spelare känns också inspirerande för mig som ung rookie på den här nivån. Jag har förstått att lagsammanhållningen är på topp och det inspirerar också.

Sportchef Niklas Pålsson säger detta om säsongens första nyförvärv:

Vi är väldigt glada att Linus valt FCH. Han är en välskolad spelare som är van vid att spela 2-2-1. I spelet kommer Linus att bidra med ett smart rörelsemönster och ett bra avslut! Vi är noggranna med att personerna vi rekryterar in ska passa in i det gruppdynamiska och här är vi övertygade om att Linus har rätt profil och personlighet!

Vi önskar Linus stort lycka till och ser fram emot att se honom på planen framöver!