Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Stötta FCH och slå rekord!

18 februari 2021 10:49
Föreningen

Den 3:e Mars 2021 tänker vi sätta publikrekord, självklart digitalt! Var med du också och stötta klubben och slå rekord!


Herrlaget möter Pixbo i en match där det kan avgöras om FCH går till slutspel i världens bästa innebandyliga SSL eller inte. Vi är det enda elitlaget i stan som har den möjligheten i dagsläget vilket vi är väldigt stolta över så klart.

Det är också en viktig match för hela föreningen FCH då det har varit ett jättetufft år ekonomisk pga Covid -19 och kan vi i denna match sälja tillräckligt många biljetter betyder det att vi också kanske klarar ekonomin detta år vilket skulle vara en stor bedrift för föreningen. Så du kan verkligen hjälpa till.

En sk. Soffanbiljett kostar bara 50 kr och vi hoppas att du vill köpa så många biljetter som du bara kan, till dig, till din familj, till morfar och mormor och kanske till din klasskompis eller kollega på jobbet, kanske vill hela din arbetsplats eller skola köpa biljetter?

Man betalar sina biljetter via Swish på nummer 123 263 76 76, glöm inte att skriva Rekordmatchen och vem/vilket företag som köper i meddelanderutan. Det är väldigt enkelt och smidigt.

Vill du eller ditt företag hellre bli fakturerad så går det självklart att ordna. Då skickar du bara ett mail till [email protected] med antal biljetter du vill köpa.

HD är med och stöttar Rekordmatchen!

HD är med och stöttar Rekordmatchen och ser till att du kan se matchen hemmifrån för bara 19 kr. Det bästa är att det inte bara gäller matchen den 3/3 utan du får alla återstående matcher, hemma som borta, resten av säsongen. Gå in på www.hd.se/fchmedlem och regga dig!