Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Falun
FAL

Faluns fortsatta jakt på topplatsen

14 februari 2018 11:30
Matchguide

Med sex matcher kvar av grundserien fortsätter Falun att jaga förstaplatsen. På onsdagskvällen gästar man Helsingborg, vars tunga förlustrad bröts senast när skåningarna nu siktar på att plocka en placering över det första strecket.


Helsingborg - Falun

Onsdag 18:30 Idrottens Hus

Fem senaste Helsingborg: V, F, F, F, F

Fem senaste Falun: V, F, V, V, V

Helsingborg tog en mycket viktig seger i Örebro senast. Efter fem raka förluster blev Linus Nordgren stor hjälte när han i förlängningsspelet klev fram och fixade bonuspoängen för skånelaget som nu huserar på en sjundeplats i tabellen - strax över det första strecket. Slutspelsplatsen är något man siktar på men i den jämna mittenstriden går ingen säker när lagen fortsatt skiftar position efter varje omgång. Att ta poäng är därför av yttersta vikt i slutskedet av säsongen när laget från Sundets Pärla nu tar emot Falun - ett lag man föll mot med hela 12-2 senast.

I kampen om förstaplatsen var det som bekant Storvreta som drog det längre strået. Den dåvarande ligaledaren Falun fick se sig slagen med 8-3 i IFU Arena och ge plats åt konkurrenten samtidigt som man skönk ner till andraplatsen. Dalalaget revanscherade sig per omgående när Mullsjö besegrades med 3-2 i omgången efter och jakten på att återta förstaplatsen kommer att fortsätta ända in i det sista. Inför onsdagens kamp har man fyra poäng upp till toppen och Storvreta med en match mindre spelad. Superstjärnan Alexander Galante Carlström gick för första gången den här säsongen poänglös i två matcher i följd senast - ska han kliva fram och frälsa sitt Falun ikväll?

Du ser alla matcher från SSL Herr live på webben. Följ Helsingborg-Falun via SSL Play.