Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Första bortamatchen

1 oktober 2017 10:31
HERR

Efter en härlig premiärseger inför 3000 åskådare mot Höllviken är det i eftermiddag dags för säsongens första bortamatch. För motståndet står nykomlingen Jönköping.


I fredags inledde herrarna sin säsong genom att slå Skåne kollegan Höllviken med 5-3. Det var en match där nyförvärven visade sig från sin rätta sida. Andreas Lindholm gjorde två mål och de tjeckiska landslagsspelarna Daniel Sebek och Patrik Suchanek gjorde varsitt. Men matchens delikates stod en vetran för. Linus Nordgrens mål fram till 5-2 är redan nu en het kandidat till årets mål.

Idag är det då dags för säsongens andra match och den första bortamatchen. Motståndarna Jönköping har redan spelat två matcher och står inför sin tredje på noll poäng. Man har förlorat mot slutspelslagen Linköping och Mullsjö.

Jönköping är som sagt nykomlingar inför säsongen men har en lång historik av spel i högsta serien. Laget hade 23 raka säsonger i högsta serien innan man åkte ut 2014. När man nu entrar den stora scenen igen gör man det med ett ungt och väldigt spelskickligt lag. Föreningen har lyckats med att vinna SM-Guld tre år i rad i juniorallsvenskan de seanste åren och de är dessa talanger som utgör stommen i laget.

FCH kommer till spel med sånär full trupp, utom långtidsskadade Arvid Friberg. Även Rasmus Stoltz som var med i matchen mot Höllviken saknas idag då han kommer spela med juniorlaget mot Carlskrona.

Matchen startar 17.00 och sänds på www.sslplay.se