Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Jönköping
JIK

Fredi Petersson inför Jönköping

9 december 2017 16:49
HERR

Trots att han bara är 17-år har han reda hunnit göra avtryck i SSL. Läs Fredi Peterssons tankar om morgondagens match och hur det är att spela i SSL.


Du gör din första säsong i herrlaget. För de som ännu inte känner till dig, vem är du och hur är du som spelare?

Jag är en glad kille som är väldigt sportintresserad, som spelare skulle jag beskriva mig som en ganska klok spelare som alltid jobbar hårt och är bolltrygg och gillar att vara med när de ska avgöras.

Hur har du upplevt första delen av säsongen?

Vår säsong har varit upp och ner, vi började bra sen dalade vi tyvärr lite men tycker att vi är på gång igen och börjar hitta tillbaka till de spelet som gav den lyckosamma starten även om det var ett snöpligt slut senast mot Höllviken.

Vad är den stora skillnaden mellan junior- och senior innebandy?

Den största skillnaden att man straffas mycket hårdare när man tappar boll på fel ställen sen är ju tempot och fysiken ett snäpp upp mot vad det är på juniornivå men jag börjar komma in i det mer och mer tycker jag

Vad vet du om söndagens motståndare Jönköping?

Ett ungt lag där många av spelarna är vana vid att vinna och att de är ett lag som har blivit bättre och bättre ju längre säsongen gått det kommer bli en tuff match för oss för dom är bättre än vad många kanske tror

Hur tror du matchen går och vad avgör?

Jag tror att vi står som segrare efter 60 minuter eftersom att vi börjat sätta vårt försvarsspel igen, vi har mer spets än Jönköping och vi har en målvakt som avgör matcher åt vår fördel.