Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Nu tränar FCH:s representationslag på Aktiverum!

4 juni 2019 17:00
Föreningen

FCH dam och herr kommer kommande säsong att träna på Aktiverum i Helsingborg efter att nyligen skrivit ett samarbetsavtal med ett av Helsingborgs absolut bästa och största gym. Detta betyder att både dam- och herrlaget kommer att spendera sina träningstimmar (utanför innebandyn) i Aktiverums lokaler.


Föreningen har varit väldigt tydliga med att både dam- och herrlaget ska ha samma förutsättningar när det gäller träning, något som man uppnår via det nya samarbetet med Aktiverum.

Klubbchef Fredrik Azelius säger följande om det nya avtalet parterna emellan:

”För oss som förening var det en självklarhet att båda våra representationslag ska kunna träna på samma villkor och ha samma förutsättningar inför och under stundande säsong. Aktiverum, med Robert och Olle i spetsen, visade tidigt att man vill vara med på vår resa med både dam- och herrlag, vilket gjorde att vi snabbt och enkelt hittade en bra lösning för oss båda. Aktiverum erbjuder allt som vi behöver, och har en ledning som är mycket intresserade av innebandy och FCH, det gör det hela än mer spännande. Vi ser mycket fram emot att köra igång i Aktiverums fina lokaler.”

Ägare Robert Jäderkvist är också mycket positiv till samarbetet mellan FCH och Aktiverum:

Vi ser fram emot att få hjälpa FCH mot nya framgångar och hoppas att vi kan bidra med det vi kan. Vidare ser vi väldigt positivt på FCH som förening och gillar satsningen man gör även på damsidan. Därutöver har FCH ett bra koncept för alla sina sponsorer och där hoppas vi kunna dra nytta av FCH’s stora nätverk.

Aktiverum har dessutom ett erbjudande till alla FCH-medlemmar som också vill träna på Aktiverum:

FCH-medlemmar får erbjudande om 445:-/månad. Studentpris 395:-/mån. Ungdomspris (upp till 19år) 395:-/mån.

På bilden ser ni herrlagets Nicklas Lidholm, damlagets Julia Sfaiter samt Robert Jäderkvist och Olle Lindström från Aktiverum.

FC Helsingborg ser fram emot en härlig träningssäsong på Aktiverum!