Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hemmapremiär mot Växjö - Revanschens Tid!

24 september 2023 12:07
Herr

Efter 335 långa dagar är det äntligen dags för FC Helsingborg att göra entré i Svenska Superligan i Helsingborg Arena igen. Imorgon, klockan 19:00, är det hemmapremiär mot Växjö IBK, och förväntningarna är höga inför detta möte.


Efter en inledande bortamatch mot Karlstad där några oturliga minuter i tredje perioden blev avgörande, är det nu dags för FC Helsingborg att visa sin styrka i hemmapremiären. Förlusten mot Karlstad har givit laget extra motivation och revanschlust.

Växjö IBK är ingen ny bekantskap för FC Helsingborg. Förra säsongen möttes lagen i kvartsfinalen, och Växjö stod som segrare med 4-0 i matcher. Detta gör årets hemmapremiär till en dubbel revanschchans - en för premiärförlusten och en för kvartsfinalnederlaget.

FCH redan korsat vägar med Växjö under försäsongen, där Växjö vann med 4-1 efter två sena mål i en jämn match. Detta visar att det kommer att bli en hård strid när dessa två lag ställs mot varandra igen.

I FC Helsingborg kommer Hannes Andersson att vara tillbaka efter att ha missat den första matchen på grund av sjukdom, vilket är ett positivt tillskott för laget. Dock kommer vi att sakna Amadeus Carlström på grund av en handfraktur.

För att undvika köer och säkerställa din plats på platsen rekommenderar vi att du köper dina biljetter i förväg. Det förväntas bli en kväll full av spänning och innebandyaction, och herrarn behöver din support för att säkra den första segern för säsongen.

Missa inte denna hemmapremiär, och låt oss tillsammans skapa magi på Helsingborg Arena. Vi ser fram emot att se er där!

Köp dina biljetter här och låt oss göra detta till en kväll att minnas.