Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Livio Blixt Laddar För playoff i JAS

22 mars 2024 10:56
JAS

För Livio Blixt, spelaren som nyligen gjorde sin SSL-debut för FC Helsingborg, är det en tid av intensiva utmaningar. Efter en lärorik debut i SSL i sista omgången mot Mullsjö står nu en avgörande slutspeletsmatch i Juniorallsvenskan mot IBK Genarp på schemat. Inför den stundande matchen, delar Livio sina tankar och förväntningar.


"Att göra min debut i A-laget var en riktigt lärorik och rolig upplevelse," berättar Livio. "Tempot var ovant till en början, men efter första perioden kom jag in i matchen och kände mig mer bekväm med SSL-tempot."

När det gäller den kommande slutspeletsmatchen i JAS, är Livio optimistisk. "Genarp står som motstånd vilket jag tycker vi ska vinna på förhand," säger han. "Det kommer bli en riktigt rolig och spännande match, brukar vara jämnt när vi möter Genarp." När vi diskuterar hoten från motståndarlaget lyfter Livio fram några spelare att se upp med. "Jag tycker dem har några spelare som sticker ut, som Lukas Wahl och Elias Lundberg," säger han. "Om vi stänger ner Lukas Wahl och ligger nära Elias Lundberg så borde det gå bra för oss."

När det gäller hans egen roll på planen, betonar Livio vikten av lagets prestation över individuella prestationer. "Publiken kan förvänta sig en fartfylld och rolig innebandymatch," säger han. "Förhoppningsvis bidrar jag med några poäng, men det viktigaste är att vi spelar bra innebandy tillsammans som ett lag."

En seger skulle betyda en möjlighet att möta Warberg i en avgörande match om en plats i innebandyfesten i Uppsala. Kom och stötta FCH när de kämpar för segern på lördag den 23 mars kl. 14:00 i Genarps Idrottshall.