Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Dalen
DAL

Suchanek inför Dalen

15 november 2017 11:15
HERR

Imorgon är det hemmamatch mot IBK Dalen. Det finns en spelare i truppen som har lite extra koll på motståndarna. Det är vårt tjeckiska nyförvärv som tillbringade de senaste fyra senaste säsongerna i Umeå-klubben.


FCH:s säsong har börjat lite ojämnt med en stark start och sedan en nedgång.

– Vi hade en riktigt bra start, sen tappade vi litegrann. De sista två matcherna har vi förlorat i sudden så jag tycker att vi är på väg tillbaka. För mig personlig har säsongen gått ok, jag har fått mycket speltid vilket passar mig bra. Men jag känner fortfarande att jag kan ännu bättre, kommenterar Suchanek säsongsinledningen.

Om Suchanek har rätt och laget är på rätt väg kan vi hoppas på dden första tre poängaren sedan 15 oktober imorgon. Suchanek flyttade efter fyra år i norr i somras till södra Sverige och Helsingborg.

– Skillnaden mellan Helsingborg och Umeå är att Helsingborg är en större stad än Umeå. Det finns mer att göra och så är det närmare hem till Tjeckien. Men Umeå är en jättefin stad och jag hade fyra fina år där.

Han har väldigt bra koll på morgondagens motståndare.

– Dalen är ett klassiskt SSL-lag med en stor historia. De är starka i försvaret och dödliga i sitt omställningsspel. Spelarna som vi behöver se upp med är Ketil Kronberg och Johan Svahn, de är ikoner i Dalen, kommenterar Patrik sin gamla klubb.

Det blir en speciell match för Suchanek som är inställd på en tuff uppgift.

– För mig blir det en speciell match. Jag har många kompisar kvar som spelar i Dalen. Jag hoppas och tror att vi vinner. Vi kommer möta ett bra lag och det kommer bli jättetufft. Vi måste vara fokuserade hela tiden, de små detaljerna blir viktiga. Men jag hoppas att vi kommer vara ett lyckligare lag efter matchen imorgon, avslutar Suchanek