Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Julfirande med FCH mot Mullsjö

16 december 2023 20:31
Herr

Ett spännande innebandymöte väntar när FC Helsingborg ställs mot Mullsjö imorgon i Helsingborg Arena! FCH strävar efter sin femte raka seger och behöver allt stöd från sina hängivna fans. Låt oss tillsammans fylla arenan med entusiasm och hejarop för att hjälpa laget på vägen mot en seger i Svenska Superligan!


Matchen har avspark kl. 15:00 och vi lovar en eftermiddag fylld med action och passion för innebandy. Efter matchen väntar ett trevligt julmingel där ni har möjlighet att träffa våra fantastiska spelare och få autografer från dem. Och självklart ingår pepparkakor i fikat!

Ni kan köpa era biljetter till matchen här: Biljetter

Vi kommer även arrangera ett lotteri där ni kan vinna innebandyutrustning och andra prylar från vår klubbleverantör Oxdog. Souvenirbutiken erbjuder julklappspriser, och författaren till Innebandypiraterna, Sölve Dahlgren, kommer vara på plats för att signera sina böcker.

Missade inte denna chans att stötta FCH och njuta av en spännande innebandyupplevelse. Sätt imorgon i era kalendrar och ta med era vänner och familj till Helsingborg Arena för en fantastisk start på julhelgen!