Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Årets sista match

28 december 2023 10:32
Herr

Serien vänder och FCH tar sig an Karlstad på hemmaplan. Ett lag man mötte i premiären och förlorade mot.


Mycket har hänt sedan FCH åkte upp till Värmland för at spela säsongens SSL-premiär. Ett i princip nykomponerat FCH spelade sin första match ihop i SSL. Trots ledning med 2-0 efter mål av nyförvärven Simon Svensson och Niclas Brohlin Ljung kunde en taggad nykomling vända och vinna matchen. Efter det väntade fyra matcher i rad mot förra säsongens semifinallag. En uppgift som på pappret var svår och visade sig även vara så i verkligheten Det blev ytterligare fyra raka förluster innan första segern kom borta mot Jönköping. Efter det såg det bättre ut för FCH som gjorde stabilare prestationer. Bäst gick det när det blev fyra raka segrar mot Nykvarn, AIK, Linköping och Nykvarn. Segrar som tog FCH från jumboplats upp till dagens 11 plats med 14 poäng. Det är en poäng mer än dagens motståndare Karlstad och tre poäng före AIK som är under strecket. Det är därmed tydligt att det är tre viktiga poäng som står på spel för bägge lagen i kvällens match.

FCH förlorade sin senaste match mot Mullsjö och hade innan dess fyra raka segrar medan Karlstad kommer med omvänd formrad. De vann senast mot Kalmarsund och innan dess förlorade man fyra raka matcher.

Matchen ikväll börjar 19:00 i Helsingborg Arena och vi hoppas få se många på läktaren för att hjälpa FCH till tre viktiga poäng. Biljetter till matchen hittar ni här!