Förlust mot IK Stanstad!

22 februari 2018 10:05
DAM

I söndags spelade damerna borta mot IK Stanstad och det blev förlust i en relativt jämn och lite avslagen match. Siffrorna skrevs till 2-5 efter att IK Stanstad avgjorde i sista perioden med 3 snabba mål.

IK Stanstad pressade högt vilken gjorde att FCH hade svårt att rulla bollen mellan sig och istället var det mycket kontringar fram och tillbaka. Stundtals fick de till några vassa chanser men i övrigt var det en ganska dålig första period. Hemmalaget gjorde 1-0 tiden 17,00 efter en kontring där laget inte hade hunnit hem och IK Stanstad fick skjuta fritt från mitten. I andra perioden spelade FCH bättre direkt och fick utdelning redan 4,05. Nathalie Britzén Bengtsson fick fram bollen till Caroline Holmgren som satte 1-1. Detta resultat höll sig perioden ut trots flera lägen åt båda håll. 10,30 får IK Stanstad in 2-1 i PP, där det ser ut som chansen är över men lite turligt kommer bollen till motståndaren framför mål som kan lägga in den. Efter detta mål lyfte FCH för att utjämna, något som IK Stanstad utnyttjade, då de gjorde 3-1 när tiden stod på 12,02 och 4-1 redan efter 12,52. Tre snabba mål och matchen var avgjord! FCH fick in 4-2 tiden 14,02 genom Felicia Ekman, här tändes ett litet hopp men IK Stanstad satte sina lägen och gjorde 5-2 tiden 17,00.

Nästa match spelas borta mot Munka-Ljungby IBK på fredag 23/2! Välkomna till Munkahallen kl.20,00 för att stötta tjejerna till 3 poäng!