Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Ny klubbchef och Marknadsansvarig klar

25 maj 2017 14:35
Föreningen

Förändringarnas vindar blåser i FCH inför kommande säsong. Sedan tidigare har klubbchef Kristoffer Fält lämnat klubben för Stockholm och ett jobb på Svenska innebandyförbundet. Även konsult bolaget Eqvator som skött sponsorförsäljning och marknadsaktiviteter lämnar inför kommande säsong. Efter en grundlig rekryteringsprocess kan vi nu presentera ersättarna för Fält och Eqvator.


Ny klubbchef blir Fredrik Azelius. En person som redan är välkänd inom föreningen och började en gång i tiden sin innebandykarriär i FCH. Han har även representerat FCH i Superligan. De senaste åren har han fokuserat på sina studier och har tagit en kandidatexamen i Politices med ekonomiinriktning. Under studietiden har han parallellt spelat innebandy med Malmö FBC och senaste året i Berlin.

– Det ska bli en härlig utmaning att bli klubbchef i FCH, en klubb som betyder mycket för mig. Vi står inför en spännande tid med mycket förändringar organisatoriskt, vilket betyder att vi får chansen att tänka nytt och driva klubben ytterligare framåt, säger Fredrik Azelius

Fredrik kommer även vara en dela av herrtruppen den kommande säsongen.

På marknadssidan blir det stora organisatoriska förändringar när all försäljning och marknad flyttar från ett konsultbolag till att skötas internt av föreningen. Personen som kommer ansvara för detta blir Ingemar Queckfeldt. Ingemar är en person med lång och gedigen erfarenhet inom föreningslivet, framförallt inom fotbollen där han varit både spelare och tränare. Han har jobbat med försäljning och marknad under 15-års tid och ser nu framemot att fortsätta inom FCH.

– Hela FCH står inför en omstart och det känns väldigt spännande att få vara med på den resan från start. Tillsammans ska vi fortsätta utveckla klubben mot att bli en av Sveriges bästa, säger Ingemar Queckfeldt inför sitt nya uppdrag.

Till sin hjälp kommer han att få Mika Kohonen. Mika kommer hjälpa till i försäljnings och marknadsarbetet och bistå på de ställen han behövs.

Både Fredrik och Ingemar tillträder sina tjänster den 1 juni.