Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

P02:s säsong med tränare Magnus Hjersing

21 april 2017 11:57


Andra laget ut att presenteras är pojkar födda 02.

FCH:s P02 lag består denna säsongen av 20 spelare och tränas av Benny Persson, Kim Vathera och Magnus Hjersing. Under säsongen har de lagt fokus på att jobba vidare med gruppen, att alla ska känna sig viktiga och delaktiga.

– På den nivån vi är på är det det viktigaste, så det är något vi fortsatt fokusera på säger tränare Magnus Hjersing.

Laget har under säsongen varit väldigt aktiva genom att spela i två serier, P02 svår och P01 lätt. I P01 lätt tog laget en fin skalp och kom på andra plats. Utöver seriespelet har det turnerats i södra Sverige på olika cuper som Gothia Cup i Göteborg, Fairplay Cup i Jönköping och Röda Cupen i Kungälv. Sen blev det även Genarps Cupen och Skånemästerskapen hemma i Skåne.

När Magnus Hjersing får tänka tillbaka på säsongens bästa minne är det just Röda Cupen i Kungälv som kommer upp.

– Under Röda cupen kom vi verkligen samman som ett lag. Det vi fokuserat på under lång tid föll mer och mer på plats. Utöver innebandyn gör vi mycket annat ihop som tex pizzakvällar, bowling, klättring och som avslutning hade vi beachsoccer. Allt för att får ihop gruppen.

3mot2.2mot1Magnus vill också tipsa om en övning som de tycker om att köra på sina träningar.

– 3 mot 2, 2 mot 1!

Börjar övningen med att 2 st spelare ställer upp sig vid mitten! Övriga utespelare i vars ett hörn på samma sida! Egentligen räcker det med 4st i ena hörnet och övriga i andra hörnet! För det kommer att starta 2st från ett hörn och 1st från det andra hörnet! Så från hörnet där det ska starta 2st spelare är bollarna! Först i ledet slår en pass upp till en av de två som började i mitten mottagaren går på avslut! Efter det startar dessa 2st från hörnet tillsammans med 1st från andra hörnet en 3 mot 2a anfaller då rakt över plan mot andra sidan! Den som rör bollen sist av dessa 3 som anfaller blir ensam back mot de som nyss agerade backar mot dessa 3st! Alltså blir det en 2 mot 1 situation nu! Bollen fås av målvaken som har bollar på nättaket! Sen börjar man om igen! (se bild bredvid)