Seger i Helsingör och slutspelsklara!

5 mars 2017 21:29

Det blev seger i gårdagens match mot Linköping, 9-5 (4-0, 2-2, 3-3) inför 1 137 fanatiska åskådare i danska Helsingör.

Segern grundlades i förstaperioden där FC Helsingborg stod för fyra raka mål, en ledning som utökades till 5-0 tre minuter in i andra perioden. Linköping reducerade men varje gång gjorde FC Helsingborg ännu ett mål vilket gjorde att Linköping målmässigt aldrig kom ikapp.

Ett stort tack till Helsingör Floorball Team som för tredje året i rad skapade en fantastisk inramning tillsammans med publiken i Helsingörhallen.

Nedan finner du highlights, text och bilder från matchen:

Bilder från matchen.

Highlights från matchen.

I och med segern mot Linköping samtidigt som Falun hemmaslog AIK är slutspelsplatsen säkrad för FC Helsingborg. Närmast väntar den avslutande grundserieomgången mot Mullsjö på bortaplan lördagen 11 mars innan slutspelet startar 16-17 mars. Mer information om slutspelet kommer framöver.