Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför FCH vs. Linköping

4 mars 2017 08:00


Idag är det äntligen dags för årets Danmarks äventyr. För tredje året i rad kommer en av FCH:s hemmamatcher spelas i Helsingör Hallen. På de tidigare två försöken har det blivit vinster. Första gången mot Warberg i sudden där man inför en kokande hall säkrade slutspelsplatsen. Förra året slogs Pixbo tillbaka inför en minst lika engagerad publik. Och idag är det alltså dags igen. Motståndaren denna gången är Linköping.

Precis som för två år sen är det en slutspelsplats i potten. Just nu ligger FCH på den åttonde och sista platsen som leder till slutspel. Jagande AIK är bara en poäng bakom. Därför är nästan tre poäng idag en nödvändighet. Seger och en AIK förlust och FCH kan gå och lägga sig som ett slutspelslag. Förlust och allt avgörs i sista omgången när Mullsjö ska besökas.

FCH kommer till matchen med fullt manskap och en något stigande formkurva. Även om det blev förlust senast mot ett desperat Höllviken så har det blivit två segrar på de tre senaste matcherna. Linköping kämpar för att komma topp fyra i tabellen och kommer sälja sig dyrt på det danska golvet.

Matchstart 15.00 i Helsingör Hallen. Ta färjan över med Scandlines och heja fram FCH mot slutspel!