Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför Svenska Cupen: Första omgången mot Höllviken

7 september 2023 10:36
Herr

Försäsongen är över och FCH står inför sin första stora utmaning i form av Svenska Cupen. I den första omgången väntar ett möte med Höllviken från Allsvenskan.


Två matcher avgör

Svenska Cupen inleds med ett dubbelmöte, där den första matchen spelas borta i Halörhallen den 8 september med matchstart 19:00. Sedan vänder vi hem för att möta Höllviken igen på vår hemmaplan, Idrottens Hus, den 11 september. Det unika med Svenska Cupen är att målskillnad inte räknas över de två matcherna. Om varje lag vinner en match var kommer det att bli förlängning oavsett målresultat. Det gör att matchserien kommer leva på måndag oavsett fredagens resultat.

Säsongens första tävlingsmatcher

För FCH är dessa matcher de första tävlingsmatcherna för säsongen. Efter intensiva träningar och en rad träningsmatcher är det äntligen dags att omvandla allt i en tävlingsmiljö. Det är här vi får möjlighet att se hur vi står oss mot starkt motstånd och hur vi kan förbättra oss framöver.

Försäsongsmötet med Höllviken

Under försäsongen mötte FCH sina skånekollegor och vann med 5-3.

Så, kära supportrar, var redo att stötta FCH under denna nya säsong och vårt äventyr i Svenska Cupen. Vi uppskattar er support och hoppas att ni följer oss noggrant genom dessa två intensiva matcher mot Höllviken.

För de senaste nyheterna, uppdateringar och resultat, håll er uppkopplade till vår officiella hemsida och våra sociala mediekanaler. Vi ses på planen och är redo för en spännande säsong!