Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Linus Nordgren inför fredagens premiär

27 september 2017 14:05
HERR

På fredag är det äntligen premiär med derbyt mot Höllviken. Publikfest väntas och Linus Nordgren kan knappt vänta på att få komma igång.


Hej Linus, 3 dagar till seriepremiär mot Höllviken, hur är känslan?

Känslan är givetvis bra! Vi har haft en lång försäsong, med hård och bra träning. Suget att spela blir ju dessutom än större när vi fick stå över första omgången.

FCH har en väldigt bra försäsong bakom sig, vad betyder det när man kommer in i seriespel?

Ja, försäsongen har sett bra och stabil ut. Vi har lagt mycket fokus på defensiven och det har verkligen gett utdelning. Egentligen betyder en försäsong ingenting, då resultaten inte ger poäng. Men givetvis ger det indikationer på att det man gör fungerar bra. Vi vill skapa en vinnarmentalitet, den började redan i första matchen mot Malmö. Vi känner oss väl förberedda.

Du har personligen gjort en fin försäsong, hur är formen inför matchen på fredag?

Jag känner mig i god form och är nöjd med hur min och lagets försäsong har sett ut. Jag vet om att jag har mer att ge, och kommer visa det nu när serien drar igång på fredag.

Höllviken spelade sin första match i söndags, en match man förlorade. Vad tror du om Höllviken och matchen som helhet?

Höllviken är ett klurigt lag att möta. De kan blanda fantastiska resultat med lite mindre bra, det gäller för oss att vara redo från första början. Höllviken har dessutom en riktigt bra förstafemma som man ska ha stor respekt för. Vad gäller matchen så tror jag att vi kommer vara spelförande och styra händelserna på planen. Gör vi detta rätt och spelar det spel vi vill spela så kommer resultatet därefter.

Du har spelat ett par derbyn innan, vad är viktigt att tänka på för att få alla tre poäng att stanna i Helsingborg

Matcherna mot Höllviken bli alltid speciella. Det tenderar att bli tighta och roliga matcher, publikintresset gör det hela inte sämre. Ett derby är alltid roligt, detta är inget undantag!

Tack för det, Linus! Lycka till på fredag!

Tack så mycket!