Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

David Göras nästa spelare till herrlaget

7 juli 2017 11:34
Herr

Det senaste tillskott inför nästa säsong för herrarna är David Göras som kommer närmast från Halmstad i division 1, en klubb han representerat de tre senaste säsongerna. Sin innebandyutbildning har 23-åringen fått i Dalarna och IBF Falun.


David spelade under den förra säsongen både back och forward i Halmstad. En kombination sportchef Juha Kivilehto ser som en styrka.

– David är en allroundspelare som gör sig bra på många positioner vilket underlättar i ett lagbygge. Han har varit med oss på hela försäsongen och ser spännande ut. Jag tror han kommer att överraska många, säger Kivilehto.

Hemsidan tog ett snack och välkomnade David till föreningen.

** Du blir en ny bekantskap för Helsingborgspubliken, hur skulle du beskriva dig som spelare? ** Jag skulle beskriva mig själv som en tuff spelare som är bra på att sätta fart på bollen.

Vår sportchef, Juha Kivilehto,beskriver dig som en allround spelare, var trivs du själv bäst på planen? – Jag trivs både som back och forward, men en förutsättning för att jag ska trivas är att tränaren gett tydliga direktiv på hur man förväntas agera.

**Du har varit med på försäsongsträningen, vilket intryck har du fått av föreningen och vilka förväntningar har du på kommande säsongen? ** – Jag har fått ett bra intryck av föreningen som helhet, både av spelare och ledare och allt där omkring. Mina förväntningar på kommande säsong är att vi ska ta oss långt i slutspelet.

Kontraktet är skrivet på 1 år och David kommer spela i nummer 25.