Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

FCH vs. Storvreta – match mot svenska mästarna

1 oktober 2023 16:19

Det är återigen dags för ett hett möte i världens bästa innebandyliga, Svenska Superligan. Den här gången står FC Helsingborg redo att ta sig an regerande mästarna Storvreta. Här är vad du behöver veta inför detta prestigefyllda möte.


Säsongen har nyligen sparkat i gång, och Storvreta har redan satt tonen. De har levererat två imponerande segrar och toppar SSL-tabellen med full pott. De har besegrat Thorengruppen och Nykvarn. Dessutom har de avancerat till semifinal i Champions Cup.

För FC Helsingborg har inledningen av säsongen varit utmanande. Laget har ännu inte lyckats ta sin första poäng och är hungriga efter en seger. De hoppas på att bryta förlustsviten och skapa en minnesvärd kväll mot Storvreta.

De två lagen deltog i två nervkittlande matcher förra säsongen, och resultaten var lika jämställda som det kan bli. Storvreta och FC Helsingborg lämnade varsin seger, båda segrarna var på andra lagets hemmaplan.

Poängbäst i FCH efter två matcher är Christoffer Andersson med tre poäng och i Storvreta är det nya stjärnskottet Gabriel Kohonen med sex poäng. I båset hittar vi hans pappa och före detta FCH-spelaren Mika Kohonen.

Amadeus Carlström saknas fortfarande i FCH men har fått ta av sig gipset sen hans handledsfraktur och rehabiliteringen går framåt.

Så, innebandyentusiaster, missa inte detta episka möte i SSL. Köp dina biljetter redan nu HÄR och slipp köerna imorgon och var med och hjälp herrarna till första poängen.

Matchinformation:

  • Datum: 2 oktober
  • Tid: Kl. 18:30
  • Plats: Helsingborg Arena