Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför Matchen: Christoffer Andersson Laddar för Viktig Drabbning Mot Nykomlingen Nykvarn

18 november 2023 21:50
Herr

FC Helsingborgs bästa poängplockare Christoffer Andersson är redo att leda sitt lag i en viktig match mot nykomlingen Nykvarn denna söndag. Med en imponerande statistik med nio poäng från sex matcher, står Andersson som en centralfigur i FCH:s jakt på seger. Matchen, som börjar kl. 16:00, går att se live på hd.se eller sportexpressenplay.se.


Efter en spellledig helg på grund av landslagsspel, har FCH fokuserat intensivt på att finslipa sitt spel. "Vi har lagt mycket fokus på vårt kontringsspel samt försvarsspel," berättar Andersson. "Det är nycklar för oss som måste sitta."

När det kommer till Nykvarn, erkänner Andersson att han inte har full koll på dem, men han är medveten om deras potential. "Det är ett lag med många skickliga spelare," säger han. Med tanke på Nykvarns talang och FCH:s strävan efter seger, förutspår Andersson en "tight match" där inget lag kommer att ge något gratis.

Med endast tre poäng för FCH och åtta för Nykvarn, är söndagens match avgörande för båda lagen. För FCH gäller det att upprätthålla kvaliteten genom hela matchen och minska de djupa dalarna i spelet. "Det gäller att vi är effektiva framåt och inte backar från att våga utmana," säger Andersson. "Då ska det kunna resultera i 3 poäng hemåt!"

Det står klart att både FCH och Nykvarn har mycket att spela för. Med ett laddat FCH och en målmedveten Andersson ser söndagens match ut att bli en händelserik och spännande innebandyupplevelse.

Du ser matchen på hd.se eller sportexpressenplay.se som har supersöndag med extra studio.