Välj ett lag

Köp biljetter online!

Köp biljetter online!

ÅRSMÖTE

Andreas Lindholm förstärker herrlaget

andreas lindholm

Andreas Lindholm

Efter Daniel Sebek är nu nästa rightfattade forward klar för FCH. Andreas Lindholm från Hovslätts IK har skrivit på för två säsonger. Andreas är en poängspelare som förra säsongen gjorde 29 mål och 19 assist på 22 matcher i division 1. Han har tidigare bland annat spelat med Fagerhult i Allsvenskan och kvalde med dem till SSL säsongen 14/15. Men de två senaste säsongerna har 26-åringen tillbringat i småländska Hovslätt och nu är det alltså dags att testa sina vingar i världens bästa innebandyliga.

– I Andreas får vi en spännande spelare. Han har haft möjligheten att spela i SSL tidigare men inte känt sig redo, vilket han gör nu. Vi är glada att han tar chansen med oss i FCH, kommenterar sportchef Juha Kivilehto.


Gå tillbaka